קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוס שוקולד

מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס au chocolat. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 309 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את השוקולד המר הטוב ביותר, גלגלית הזהב, סוכר, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 91 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד (מוס שוקולד צרפתי קל), ו מוס שוקולד.

הוראות

1
גרגר 50g / 2oz של שוקולד ושמורה. לשבור את השאר לחתיכות קטנות, אפילו בגודל להמיס בקערה להציב על מחבת של מים רותחים. תוריד את המחבת מהחום, אבל תשאיר את הקערה על המים החמים ותערבב את הברנדי. אל תדאג אם התערובת מתעבה זה יהיה להחליק שוב מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מקציפים את החלבונים בקערה גדולה עד שהם עומדים בפסגות נוקשות. כפית במחצית הסוכר, לטאטא שוב, ואז להוסיף את שאר הסוכר ולהקציף עד שזה נראה מבריק כמו מרנג. מקציפים את השמנת בקערה נפרדת. קח את השוקולד המותך מהמחבת וקפל בכפית הגשה מתכת עמומה של מרנג כדי לשחרר את המרקם, ולאחר מכן להטות את השוקולד לתוך מרנג ולקפל בקלילות אבל ביסודיות. עכשיו לקפל את הקצפת, ואז twothhirds של שוקולד מגורד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סיגליותסיגליות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כפית את תערובת השוקולד לשישה כוסות קפה (או שאתה יכול להשתמש בכוסות אספרסו או ספלי תה קטנים) וצינה במקרר לפחות 2 שעות, או לילה אם זה יותר נוח.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
4
מפזרים את השוקולד המגורד שנותר, ואז אבק עם סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
5
מגישים את הכוסות על צלחות עם כמה ביסקוויטים פריך תחוב לצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי למוס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "