קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוס שוקולד

מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס au chocolat. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 309 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את השוקולד המר הטוב ביותר, גלגלית הזהב, סוכר, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 91 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד (מוס שוקולד צרפתי קל), ו מוס שוקולד.

הוראות

1
גרגר 50g / 2oz של שוקולד ושמורה. לשבור את השאר לחתיכות קטנות, אפילו בגודל להמיס בקערה להציב על מחבת של מים רותחים. תוריד את המחבת מהחום, אבל תשאיר את הקערה על המים החמים ותערבב את הברנדי. אל תדאג אם התערובת מתעבה זה יהיה להחליק שוב מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מקציפים את החלבונים בקערה גדולה עד שהם עומדים בפסגות נוקשות. כפית במחצית הסוכר, לטאטא שוב, ואז להוסיף את שאר הסוכר ולהקציף עד שזה נראה מבריק כמו מרנג. מקציפים את השמנת בקערה נפרדת. קח את השוקולד המותך מהמחבת וקפל בכפית הגשה מתכת עמומה של מרנג כדי לשחרר את המרקם, ולאחר מכן להטות את השוקולד לתוך מרנג ולקפל בקלילות אבל ביסודיות. עכשיו לקפל את הקצפת, ואז twothhirds של שוקולד מגורד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
כפית את תערובת השוקולד לשישה כוסות קפה (או שאתה יכול להשתמש בכוסות אספרסו או ספלי תה קטנים) וצינה במקרר לפחות 2 שעות, או לילה אם זה יותר נוח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
4
מפזרים את השוקולד המגורד שנותר, ואז אבק עם סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
מגישים את הכוסות על צלחות עם כמה ביסקוויטים פריך תחוב לצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי למוס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "