מוס שוקולד-עוגת פטל
מוס שוקולד-עוגת פטל דורש בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 264 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קצפת, שבבי שוקולד למחצה, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 144 מעריצים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. נסו מוס שוקולד-עוגת פטל, עוגת מוס שוקולד-פטל, ו עוגת מוס פטל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). משמנים שני 9 או 8 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
להכין ולאפות עוגה כפי שמכוון על תיבת 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וכוס 1/2 של שמנת ההצלפה שנחשפה על 45 עד 60 שניות; מערבבים עד חלקה ומותך. להכניס למקרר 15 עד 30 דקות או עד מגניב.
בקערה גדולה, להכות הנותרים 1 כוס שמנת ואת אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד התערובת מתחילה להתעבות.
מוסיפים שוקולד מומס. הכה עד טופס פסגות נוקשות (לא overbeat או תערובת יתחיל להיראות מקושקש).
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
מורחים ריבת פטל על שכבת העוגה.
מורחים שכבה עבה 1/2 אינץ ' של תערובת שוקולד על ריבה.
חותכים 1/2 כוס פטל במחצית; לחץ לתוך תערובת שוקולד. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, מעוגל בצד למעלה; לחץ קלות. צד כפור העליון של עוגה עם תערובת שוקולד נותרת. מקררים על 1 שעה או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטל הנותרים ממתקים.
מפזרים קקאו. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.