מועדון סלמון בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 74 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם תינוק ארוגולה, לחם וחמאה חמוצים, sriracha, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. נסו כריך סלמון קלאב, כריכי מועדון סלמון, ו כריך מועדון סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
כאשר אתה קונה סלמון, לשאול מוכר דגים להסיר את העור לארוז אותו בשבילך.
חותכים בשר סלמון ל 4 חתיכות ולשפשף עם 1/2 כפית. שמן שומשום. מתבלים במלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה קטן עם לסכל רדיד גריז קל.
מניחים את סולם העור סלמון למעלה בשכבה אחת על תבנית אפייה (לחתוך לחצי כדי להתאים, במידת הצורך); לשפשף עם 1/2 כפית. שמן שומשום.
מפזרים זרעי שומשום ומתבלים בקמצוץ מלח. צלי עד שהעור פריך וזהוב, כ -15 דקות.
להעביר את עור הסלמון לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
חותכים לרוחב לרצועות baconlike.
להבריש לחם עם שמן זית; לצלות עד השחמה קלה, 45 עד 60 שניות לכל צד. בקערה, מערבבים מיונז עם sriracha, מיץ לימון ושמן שומשום שנותר.
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. סלמון גריל, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר וטפיחה יבשה.
מסדרים לחם על קרש חיתוך וממרחים עם מיונז sriracha. על 4 פרוסות, לארגן עגבניות, חמוצים, סלמון, ארוגולה בייקון סלמון-עור. סגור כריכים ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.