מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 74 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם תינוק ארוגולה, לחם וחמאה חמוצים, sriracha, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. נסו כריך סלמון קלאב, כריכי מועדון סלמון, ו כריך מועדון סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
כאשר אתה קונה סלמון, לשאול מוכר דגים להסיר את העור לארוז אותו בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2
חותכים בשר סלמון ל 4 חתיכות ולשפשף עם 1/2 כפית. שמן שומשום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קורצים שומשום לבן
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
4
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה קטן עם לסכל רדיד גריז קל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את סולם העור סלמון למעלה בשכבה אחת על תבנית אפייה (לחתוך לחצי כדי להתאים, במידת הצורך); לשפשף עם 1/2 כפית. שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סולם מטבח
6
מפזרים זרעי שומשום ומתבלים בקמצוץ מלח. צלי עד שהעור פריך וזהוב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להעביר את עור הסלמון לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
חותכים לרוחב לרצועות baconlike.
9
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
להבריש לחם עם שמן זית; לצלות עד השחמה קלה, 45 עד 60 שניות לכל צד. בקערה, מערבבים מיונז עם sriracha, מיץ לימון ושמן שומשום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
קורצים שומשום לבן
סטייקים של ניו יורק
Sriracha
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. סלמון גריל, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר וטפיחה יבשה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
13
מסדרים לחם על קרש חיתוך וממרחים עם מיונז sriracha. על 4 פרוסות, לארגן עגבניות, חמוצים, סלמון, ארוגולה בייקון סלמון-עור. סגור כריכים ומגישים מיד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.