מוצרלה טרי Antipasti
Antipasti Mozzarellan טרי עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו גזר, חומץ בלסמי, מוצרלה בוקונצ'יני, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חציל בגריל ומוצרלאן טרי בג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, כריכי מוצרלה טריים עבור 2, ו סלט מוצרלה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 6 כוסות מים, יין, גזר, סלרי, שום, בצל, עלה דפנה זר garni בסיר גדול ומביאים לרתיחה. ואז להפחית לרתוח ומבשלים במשך 30 דקות. מסננים ומניחים בצד.
עבור הירקות: לקצץ ולקלף את הארטישוק ללב ולהסיר את החניקה. זרוק את לבבות ארטישוק בקערה של מים עם לסחוט מיץ לימון טרי כדי למנוע חמצון.
מבשלים את לבבות ארטישוק במלאי הירקות עד במכרז, 6 עד 8 דקות. צ ' יל במקרר עד מוכן לשרת.
חותכים את הארטישוקים לחתיכות בגודל ביס ולזרוק בקערה עם קצת מלח, פלפל, כמה טפטופים של שמן זית, הפטרוזיליה, פתיתי פלפל אדומים, קצת מיץ לימון, כמה צובט סוכר ושפריץ של חומץ יין אדום.
חותכים את העגבניות ומרינדה עם קצת מלח ופלפל, כמה טפטופים של שמן זית וקצת חומץ יין אדום.
מחממים את חומץ בלסמי בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת סירופ. צנן את חומץ בלסמי מופחת עד מוכן לשרת.
החלף את העגבניות, הארטישוקים, עלי בזיליקום ומוצרלה על כל שיפוד.
טפטוף קצת הפחתת בלסמי על כל שיפוד ועונה עם מלח ופלפל.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.