קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מוצרלה עגל

מוצרלה עגל
מוצרלה עגל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם יין שרי, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט}, Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, ו Mozzarellan בכרכרה: Mozzarellan ב Carozza (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד את קמח כוס 1, מלח ופלפל לבן בצלחת רדודה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מדליונים עגל מעיל עם תערובת הקמח ולנער את עודף. מטגנים במשך כ 1 דקה בכל צד, רק כדי חום אבל לא לבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסדרים את העגל בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מפזרים את גבינת המוצרלה מעל. לנקות את המחבת מן העגל, ולהמיס חמאה עם 1/2 כוס שרי על אש נמוכה. בקערה קטנה, מערבבים את 3 כפות קמח עם 3 כפות שרי, ולטפטף לתוך המחבת. המשך לטאטא מעל חום נמוך עד התערובת מעובה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את רוטב שרי על העגל והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
אופים במשך 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת ודביקה. הרוטב יהיה נוזלי. תספגי את זה בלחם איטלקי!
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן