מוצרלה עגל
מוצרלה עגל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם יין שרי, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט}, Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, ו Mozzarellan בכרכרה: Mozzarellan ב Carozza (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד את קמח כוס 1, מלח ופלפל לבן בצלחת רדודה. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מדליונים עגל מעיל עם תערובת הקמח ולנער את עודף. מטגנים במשך כ 1 דקה בכל צד, רק כדי חום אבל לא לבשל דרך.
מסדרים את העגל בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים את גבינת המוצרלה מעל. לנקות את המחבת מן העגל, ולהמיס חמאה עם 1/2 כוס שרי על אש נמוכה. בקערה קטנה, מערבבים את 3 כפות קמח עם 3 כפות שרי, ולטפטף לתוך המחבת. המשך לטאטא מעל חום נמוך עד התערובת מעובה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את רוטב שרי על העגל והגבינה.
אופים במשך 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת ודביקה. הרוטב יהיה נוזלי. תספגי את זה בלחם איטלקי!