מוצרלה, פטל וסלט דומדמניות
מוצרלה, פטל ודומדמניות סלט נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו שמן ענבים, פלפל, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום, Ham & Mozzarella מקלות עם רוטב טבילה פטל-Dijon, ו סלט פטל ופיסטוק עם ויניגרט פטל שמנת.
הוראות
מעל חום בינוני-גבוה, במחבת בינונית, מחממים את החמאה ועלים מרווה עד שהחמאה הופכת לצבע חום כהה, כמעט ונשרפים.
הסר מחום ולהשליך עלי מרווה.
לטאטא יחד את המלח, פלפל, חומץ יין אדום, חומץ בלסמי וחמאה מרווה מבושלת בקערת ערבוב בינונית. לאט לאט לטאטא 1/4 כוס שמן זרעי ענבים עד מעורבב היטב.
מסדרים את העגבניות פרוסות גבינת מוצרלה, על צלחת הגשה, בעיצוב מעגלי לסירוגין בין העגבניות והגבינה, משאיר חלק מכל פרוסה חשוף.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זרעי ענבים, פטל, דומדמניות, גבינת פטה. באופן שווה לשפוך את ויניגרט על הסלט.
מקשטים עם עלי נענע ומגישים.