מוקה-אגוזי לוז ביסקוטי
מוקה-אגוזי לוז ביסקוטי הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, אגוזי לוז לבנים, אבקת אספרסו מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, מוקה-פיסטוק ביסקוטי, ו מוקה-ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורכה, 3 עד 5 דקות. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ואז הכה את הוניל. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; הוסף את תערובת הקמח והכה עד רק incorporated, ולאחר מכן הכה באגוזי הלוז.
מחלקים את הבצק לשניים ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. בעדינות אבק את הידיים ואת הבצק עם קמח, ולאחר מכן לעצב כל חתיכה לתוך יומן 11-by-2-אינץ', על 5 אינץ ' זה מזה. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מעבירים לתנור ואופים עד לנפיחות ולהגדיר, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר 10 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להעביר את היומנים ללוח חיתוך. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
חתוך את בולי העץ לרוחב בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות לחתוך בצד למטה על תבנית האפייה. חזור לתנור ואפה, הופך את העוגיות באמצע, עד יבש, כ 40 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין (הם יתקשחו כפי שהם מגניבים).