מוקה-עוגת שוקולד
המתכון מוקה-עוגת שוקולד מוכנה בעוד כ-45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא יספק כ 16 מנות. יש קינוח זה 270 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קפה חזק, שוקולד טופי ברים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מוקאן ושקדים, עוגת מוקה בראוני, ו עוגת מוס מוקה בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; הכה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב. הבלילה כפית לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מערבבים חלב ופודינג בקערה בינונית; להכין על פי הוראות החבילה.
קרע חצי עוגה לחתיכות; מניחים בקערה 3 ליטר או צלחת זעירה.
יוצקים חצי קאלה על חתיכות עוגה; למעלה עם חצי פודינג, ציפוי מוקצף, וחטיפי שוקולד. חזור על הליך עם העוגה שנותרה, קאלה, פודינג, ציפוי מוקצף, וחטיפי שוקולד. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות.