מוקפץ Chard שוויצרי
אוכל שוויצרי מוקפץ יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בייקון, chard שוויצרי, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל שוויצרי מוקפץ, תבשיל שוויצרי מוקפץ, ו מוקפץ Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים וגבעולים קשים מן chard שוויצרי. לשטוף עלים ביסודיות, לקרוע לחתיכות בגודל ביס.
מניחים בתנור הולנדי (לא מוסיפים מים); מכסים ומבשלים על אש בינונית 4 עד 6 דקות או עד למכרז.
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; לנקז על מגבות נייר. להתפורר ולהניח בצד, שמירה על טפטוף במחבת.
להוסיף chard שוויצרי למחבת; לבשל על אש בינונית 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם.