מוקפץ בקר מוקפץ ל -2
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן מוקפץ בשר מוקפץ המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מרק בשר, ג'ינג'ר טחון מקף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו מוקפץ בקר וברוקולי, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ בקר מונגולי (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 2 כפות רוטב סויה, שרי וג ' ינג ' ר; מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות.
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, המרק, רוטב הויסין, הסוכר ורוטב הסויה שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק, מוקפצים בקר ב 1 כף שמן עד שכבר לא ורוד.
מוציאים ומניחים בצד. אספרגוס מוקפץ בשמן שנותר עד שהוא פריך-רך.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מחזירים בשר בקר למחבת; מחממים דרך.