מזנון העוף בארטישוק הטוב ביותר
מזנון עוף הארטישוק הטוב ביותר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות, מלח, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מזנון קרפים, מזנון משובץ יהלומים, ו כריך מזנון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז בר ומים בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 40 עד 50 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
בסיר גדול, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל ופטריות בחמאה עד רך. מערבבים במרק, שמנת, שרי ומלח; מבשלים עד חם.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומשמנים קלות צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים יחד בייקון מבושל, תערובת מרק, בשר עוף, לבבות ארטישוק, גזר, גבינת מוצרלה.
מורחים אורז מבושל בתחתית צלחת האפייה, ואז להפיץ עוף תערובת ארטישוק על אורז. למעלה עם גבינת פרמזן.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר כיסוי ואפה במשך 30 דקות נוספות.