מחבת אפוי זיטי
מתכון מחבת אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 993 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, פנה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: מחבת אחת אפויה זיטי, מחבת אפוי זיטי, ו מחבת-זיטי אפוי עם Andouille, עגבניות ופלפלים.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז ומחמם את התנור ל 204°.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' בטוחה בתנור מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני אבל לא השחמה, על 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות ואת קמצוץ מלח ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, לשבור את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה כפי שהם מתרככים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה עדינה.
מוסיפים את הפסטה ומכסים. העלה את החום למדיום, וודא שיש בועות פעילות ונמרצות. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי לוודא הפסטה לא דבק ומבשל עד הפסטה היא רק המשרד, בעקבות הוראות החבילה לתזמון (12 עד 15 דקות).
הסר את המכסה, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, מערבבים בפרמזן, ומפיצים את המוצרלה על גבי (כמה חתיכות תועות של מוצרלה מעולם לא הזיקו).
מעבירים לתנור ואופים עד הגבינה נמסה והוא מתחיל חום, 8 עד 10 דקות. למעלה עם בזיליקום ומגישים.