מחבת אפויה פריך אגס ותפוח
פריך אגס ותפוח אפוי מחבת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. לך לחנות ותביא את גלידת ונילן, קוניאק, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מחבת אפויה פריך אגס ותפוח, ג'ינג'ר תפוח אגס פריך שיבולת שועל אפוי, ו פריך אגס תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 וחמאה מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'.
במעבד מזון, לשלב את הסוכר עם קמח, פקאן וקינמון.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת בסדר.
מעבירים את הציפוי לקערה ולוחצים לגושים.
בקערה גדולה, לשלב את התפוחים ואגסים עם דומדמניות, סוכר, קינמון, הל, דבש וקוניאק ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מורחים את הפרי במחבת ומפזרים את ציפוי על הפרי.
אופים את הפריך במרכז התנור במשך כשעה, עד שהפרי מבעבע והציפוי משחימים.
בואו להתקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה עם גלידה.