מתכון סלסה סלסה מחבת דגים יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 152 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייקים הליבוט, שיני שום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג מחבת שובב, דג מחבת שובב, ו מחבת דג קיץ.
הוראות
1
במחבת לא מקל גדולה או ווק, הליבוט מוקפץ ב 2 כפיות שמן חם במשך 3-4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג; להסיר ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הדלעת הצהובה, קישואים, פטריות, שום, כמון ושמן הנותרים למחבת. מוקפץ במשך 2-3 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. להחזיר דגים למחבת.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.