מחבת סלמון צרוב וצדפות עם מקדמיה-כוסברה פסטו
מחבת סלמון צרוב וצדפות עם מקדמיה-כוסברה פסטו דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 176 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך חתיכות אגוז מקדמיה, צדפות, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלמון צרוב עם כוסברה-Pepito Pesto, סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו, ו סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מקדמיה-כוסברה פסטו על ידי הצבת אגוזי מקדמיה, כוסברה, בצל ירוק, ג ' ינג ' ר, שום, מיץ לימון, גרידת לימון, ושמן אגוז מקדמיה לתוך קערה של בלנדר. מחית עד חלקה, הוספת שמן יותר במידת הצורך; העונה לפי הטעם עם מלח כשר.
מחממים שתי מחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני גבוה עם שתי כפות שמן כל אחד עד עישון. מתבלים את הסלמון והצדפות עם מלח כשר. צרוב פילה סלמון, בשר בצד למטה, עד הזהב ופריך, על 5 דקות. הפוך, ומבשל על צד העור 5 דקות כדי doneness הרצוי.
מניחים סלמון צרוב על צלחות הגשה, ואז לצרוב את הצדפות עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
כדי לשרת, כפית חלק macadamia-כוסברה פסטו על הסלמון, ומקשטים עם שתי חתיכות צרוב צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.