מחבת עוף וברוקולי
מחבת עוף וברוקולי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 573 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ירקות קלאסיקות מרק פטריות שמנת, אורז רגיל, טימין הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אחד מחבת עוף וברוקולי, מחבת עוף ברוקולי, ו מחבת זיטי עם עוף וברוקולי.
הוראות
הפוך אורז לפי ההוראות על החבילה. בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים עוף בשמן 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מניחים ברוקולי וגבינה סביב עוף.
מפזרים קורנית ופלפל. להפחית חום בינוני.
מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170F) וברוקולי הוא מכרז.
הסר עוף מחבת ומניח על מגש הגשה. מערבבים ירקות ורוטב.