עוף במחבת עם ריבס ובצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם בצל, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. נסו מחבת עוף ואורז עם פלפלים ובצל, פאי מחבת ריבס תות, ו הסלמון הצרוב של דיספיריטו עם בצל וראבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקמח, התיבול הקריאולי והמלח בקערה רדודה. לחפור את העוף בתערובת הקמח, מנער את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוציאים מהמחבת; מניחים בצד ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים למחבת את הריבס והבצל, ומקפיצים עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את היין, הפטרוזיליה, הטימין והשום, מגרדים כדי להסיר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם מעט, כ -5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מחזירים את העוף למחבת, ומבשלים עד שהוא מחומם, למשך 3 עד 4 דקות.