עוף במחבת עם ריבס ובצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם בצל, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. נסו מחבת עוף ואורז עם פלפלים ובצל, פאי מחבת ריבס תות, ו הסלמון הצרוב של דיספיריטו עם בצל וראבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקמח, התיבול הקריאולי והמלח בקערה רדודה. לחפור את העוף בתערובת הקמח, מנער את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוציאים מהמחבת; מניחים בצד ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים למחבת את הריבס והבצל, ומקפיצים עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספת
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את היין, הפטרוזיליה, הטימין והשום, מגרדים כדי להסיר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם מעט, כ -5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מחזירים את העוף למחבת, ומבשלים עד שהוא מחומם, למשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה