המתכון פפרוני פיצה לבנה מחבת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מחבת פיצה פפרוני, פיצה פפרוני פסטן במחבת, ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.
הוראות
1
להזמין 14 פרוסות פפרוני. קוצצים בגסות את שאר הפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
פפרוני
2
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, השום והאורגנו ומבשלים במשך 5 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
שום
בצל
4
מערבבים את המרק, חלב, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה 1 כוס ופלפל שחור במחבת וחום לרתיחה. מערבבים את העוף, פפרוני קצוץ, רטיני ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
פלפל שחור
פפרוני
עוף שלם
Rotini
עגבנייה
חלב
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים את גבינת המוצרלה שנותרה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד התערובת חמה.