מחווני קובי
מחווני קובי עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סוכר, בשר קובה טחון, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מחווני בקר קובה עם איולי טרגון ובצל מקורמל, פרנהייט קובי צלעות קצרות, ו קבב סטייקים בשומשום קובה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצלים ומערבבים למעיל. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבצל הם זהובים, על 30 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את הוויסקי, מגרד את כל חתיכות משחימים עם כף עץ. חזור לחום נמוך, להוסיף את החמאה ומבשלים עד מומס.
מוסיפים את הסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים עד שנשאר מעט מאוד נוזל.
בינתיים, להפוך את איולי: דופק את כל החומרים במעבד מזון עד בשילוב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
הפוך את המחוונים: מחממים גריל בינוני גבוה. צור את הבשר לתוך 12 4 אונקיות קציצות, על 1/2 אינץ ' עבה. שמן מתלה הגריל, ולאחר מכן להוסיף את הקציצות ואת העונה עם מלח שום, מלח ים ופלפל לפי הטעם. גריל עד השחמה ובישל באמצע, 3 עד 4 דקות. הפוך, למעלה עם כמה בצלים מקורמלים ומבשלים 3 דקות נוספות עבור בינוני (או עד doneness הרצוי).
בינתיים, לצחצח את הקרביים של הלחמניות עם חמאה וטוסט על הגריל, על 1 דקה.
מברשת את החלק הפנימי של הלחמנייה צמרות עם כ 1 כף איולי.
שים את ההמבורגרים על תחתית הלחמנייה ולכסות עם צמרות. חוט כל טריז סיד על שיפוד; פירס שיפודים דרך המחוונים.