תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות עם בורטן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, בורטה, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עגבניות ירושה עם בוראטה, פטוצ'יני עם עגבניות צרובות, תרד ובורטה, ו לחם בגריל עם פסטו, בורטן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
רוטב פסטו
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 8 עד 10 דקות, עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו מגניב.
5
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את צנוברים, שום, בזיליקום, פטרוזיליה ומלח לתוך משחה חלקה. לטפטף לאט בשמן זית ולהוסיף Parmigiano-רג ' יאנו, ערבוב היטב לשלב. ממש לפני ההגשה, מתבלים במיץ לימון ומלח נוסף לפי הטעם. תניח בצד. עושה שלושה רבעים כוס.סלט
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
Parmigiano Reggiano
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
חותכים את העגבניות לחתיכות בגודל ביס. לשנות את הגדלים והצורות על פי הצורה של כל עגבניות כדי להשיג הרבה מגוון, כמה פרוסות, כמה גושים, ענבים קטנים או דובדבנים עזבו שלם. סדר את העגבניות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ענבים
7
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
באמצעות סכין חדה לבצע חתך בצורת x קטן על החלק העליון של כדור buratta. לקלף בעדינות את העור קצת כדי לחשוף את הפנים הרך.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מניחים את הגבינה באמצע העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
10
לטפטף את העגבניות עם פסטו שמורות, מקשטים את הגבינה עם שמן זית יותר, מלח ופלפל ומגישים מיד.