מחית בזיליקום תפוחי אדמה
מחית בזיליקום תפוחי אדמה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 230 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו Purée בזיליקום תפוחי אדמה, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו טרוטת עין-הקשת עם פירה ריחן בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת וממלאים קערה עם מי קרח.
מוסיפים את עלי הבזיליקום למים הרותחים ומבשלים בדיוק 15 שניות.
הסר את הבזיליקום עם כפית מחוררת ומיד לצלול את העלים לתוך מי הקרח כדי להגדיר את הצבע הירוק הבהיר.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם ברבעים.
מוסיפים את תפוחי האדמה לאותו סיר של מים רותחים וחוזרים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 25 דקות, עד רך מאוד.
מסננים היטב, לחזור לסיר, קיטור על חום נמוך עד כל המים הנותרים מתאדה.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי גבינת פרמזן עד קרם רותח.
מניחים את הבזיליקום במעבד מזון מצויד להב פלדה מחית.
מוסיפים את תערובת הקרם החם ומעבדים עד לקבלת חלקה.
עם מערבל כף יד עם הקובץ המצורף מקצף, לנצח את תפוחי אדמה חמים בסיר עד שהם נפרדו. לאט להוסיף את קרם בזיליקום חם, מלח ופלפל להכות עד חלקה. אם תפוחי האדמה צריכים להיות מחומם מחדש, לכסות ולבשל בעדינות על אש נמוכה במשך כמה דקות.
יוצקים לתוך קערת הגשה, מפזרים גבינת פרמזן נוספת, עונה לפי הטעם, ומגישים חם.