מטבל ארטישוק וצ'ילה ירוק
מטבל ארטישוק וצ'ילה ירוק עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 14 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב חם, אבקת שום, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.
הוראות
מערבבים מיונז ויוגורט בקערה בינונית, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים ארטישוק, צ ' ילי קצוץ, 6 כפות גבינת פרמזן, אבקת שום ורוטב חם, ערבוב טוב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 25 דקות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן. הפוך את טמפרטורת התנור לטיגון, ובשל 1 עד 2 דקות או עד להשחמה קלה.
מקשטים עם פרוסות צ ' ילה ירוקות, אם תרצה.
מגישים עם סיבובי טוסט מלבה או מקלות לחם (סיבובים ומקלות לחם לא כלולים בניתוח).