מטבל בוטנים חריף
לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, מיץ ליים, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מטבל גבינת פטה חריף, אטריות בוטנים חריפות, ו מרק בוטנים חריף.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט, זנגביל ושום; סאוטה עד שאלות הוא במכרז, על 3 דקות.
מוסיפים אבקת קארי ופלפל אדום מרוסק. מערבבים עד ארומטי, על 15 שניות. מערבבים ב 1 מרק כוס, חמאת בוטנים, מיץ ליים, רוטב סויה, וסוכר חום; להקציף כדי להתמזג. מבשלים עד התערובת מתעבה, לטאטא כל הזמן, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומגניבה, מקציפים מדי פעם. מכסים ומקררים 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.) לטבול דק עם יותר מרק על ידי כף חופנים במידת הצורך.
מגישים לטבול צונן או בטמפרטורת החדר.