מטבל בצל מאווי מקורמל
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם בצל מאווי, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו מאווי בקרמל בצל וקסדיות ברווז ברביקיו, טנדרלוין צלוי ובצל מאווי, ו צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד חום, דביק, ומקורמל, כ -20 דקות. אם המחבת מתחילה לשרוף, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף 1 כף. מים, ערבוב טוב.
להעביר בצל לקערה קטנה וצינה עד קר, על 1 שעה.
שמור 1 כף. בצלים. במעבד מזון, דופק נשאר בצל, שמנת חמוצה, חלב חמאה, ומלח רק עד בשילוב.
להעביר צלחת הגשה, העליון עם בצל שמורות, וצינה לפחות 1 שעה.
הפוך קדימה: עד 2 ימים להירגע.