קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מטבל בצל מאווי מקורמל

מטבל בצל מאווי מקורמל
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם בצל מאווי, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו מאווי בקרמל בצל וקסדיות ברווז ברביקיו, טנדרלוין צלוי ובצל מאווי, ו צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד חום, דביק, ומקורמל, כ -20 דקות. אם המחבת מתחילה לשרוף, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף 1 כף. מים, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר בצל לקערה קטנה וצינה עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4
שמור 1 כף. בצלים. במעבד מזון, דופק נשאר בצל, שמנת חמוצה, חלב חמאה, ומלח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר צלחת הגשה, העליון עם בצל שמורות, וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6
הפוך קדימה: עד 2 ימים להירגע.