מטבל בצל מקורמל
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: מטבל בצל מקורמל, מטבל בצל מקורמל, ו מטבל בצל מקורמל.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר עמוק ועבה (השתמשתי בתנור הולנדי בן 5 ליטר) בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל קצוץ ומבשלים עד שקוף ומתחיל צבע, על 10 דקות.
אם בשלב כלשהו במהלך הבישול של הבצל הם מתחילים להתייבש, מוסיפים כף מים לסיר.
מערבבים את הסוכר החום, בלסמי, מלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, במשך כ 25 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם קרמל יפה.
ואז להפריש. (אתה יכול caramelize את הבצל עד 2 ימים קדימה צמרמורת עד שאתה עושה את המטבל.)
בואו להתקרר קצת לפני הוספת מרכיבים אחרים.
לשלב עם החומרים הנותרים: בקערה בינונית, לערבב יחד את שמנת חמוצה ומיונז (מרית גומי עובד היטב עבור זה). מערבבים את הבצל המקורמל.
מפזרים מלח שום ומערבבים לשלב. מערבבים ברוטב ווסטרשייר.
תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
מטבל בצל בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.