זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: מטבל בצל מקורמל, מטבל בצל מקורמל, ו מטבל בצל מקורמל.
הוראות
1
Caramelize בצל:
מרכיבים שתצטרך
בצל
2
מחממים שמן זית בסיר עמוק ועבה (השתמשתי בתנור הולנדי בן 5 ליטר) בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את הבצל קצוץ ומבשלים עד שקוף ומתחיל צבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
אם בשלב כלשהו במהלך הבישול של הבצל הם מתחילים להתייבש, מוסיפים כף מים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מערבבים את הסוכר החום, בלסמי, מלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, במשך כ 25 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם קרמל יפה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
בצל
פלפל
מלח
6
ואז להפריש. (אתה יכול caramelize את הבצל עד 2 ימים קדימה צמרמורת עד שאתה עושה את המטבל.)
מרכיבים שתצטרך
בצל
גרעיני חמניות נוספים
7
בואו להתקרר קצת לפני הוספת מרכיבים אחרים.
8
לשלב עם החומרים הנותרים: בקערה בינונית, לערבב יחד את שמנת חמוצה ומיונז (מרית גומי עובד היטב עבור זה). מערבבים את הבצל המקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
מיונז
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
9
מפזרים מלח שום ומערבבים לשלב. מערבבים ברוטב ווסטרשייר.
מטבל בצל בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.