מטבל גבינה-טריו ארטישוק ותרד
אם יש לכם לבבות ארטישוק עמוסים במים, פטריות, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. נסו את חלצי טלה צרוב במחבת עם צ'ימיצ'ורי וסלט דלעת טריו צלוי עם גבינת עיזים וצנוברים , מטבל ארטישוק תרד ים תיכוני ומטבל ארטישוק תרד חם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מטגנים פטריות בחמאה עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
בקערה גדולה מערבבים את המיונז, גבינת השמנת, 1 כוס גבינת פרמזן ו-3/4 כוס גבינת מוצרלה.
מוסיפים את תערובת הפטריות, הארטישוק, התרד והפלפל האדום.
מעבירים לסיר בישול איטי בנפח 3 קטר.
מפזרים את שאר הגבינות. מכסים ומבשלים על נמוך 2-3 שעות או עד שהם מתחממים.