מטבל נקניק ופפרוני
מטבל נקניק ופפרוני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 78 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך רוטב פיצה, גבינת מוצרלה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: סטרומבולי נקניק ופפרוני, סטרומבולי פפרוני ונקניקיות, ו לחם עם נקניק פפרוני..
הוראות
מבשלים נקניק ובצל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פפרוני, קטשופ ורוטב פיצה.
ספריי 1 1/2 - ל 3-ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. תערובת נקניק כפית לבישול. מערבבים בגבינה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 2 עד 3 שעות או עד גבינה מותכת תערובת חם.
לגרד את הצד של הכיריים עם מרית גומי כדי לעזור למנוע קצה של מטבל מלצרוב.
מגישים עם לחם או קרקרים. Dip יחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות. מערבבים מדי פעם.