מטבל פרמזן ארטישוק חם
אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת שמנת, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל סרטן ארטישוק, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מערבבים 1 1/2 כוסות גבינת פרמזן, גבינת שמנת, לבבות ארטישוק, מיונז, מלח ופלפל יחד במערבל עמדה; יוצקים לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן מעל החלק העליון של התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש עד תוסס וזהוב חום על גבי, כ 25 דקות.