מטבל תפוחים אגוזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מטבל תפוחים אגוזי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם אגוזי פקאן, תמצית ונילן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 16%. מתכונים דומים: מטבל תפוחים קרמל אגוזי, סלט תפוחים אגוזי, ו תפוח אגוזי פריך.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכרים והווניל לתערובת אחידה.מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נאוורן דאמה קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דאמה קאווה]()
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.