מטבל תרד
זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. . אם יש לכם תרד, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. נסו קציץ תרד אפוי, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט את המים מתוך התרד, ומניחים את התרד לתוך קערת ערבוב. מערבבים את הבצל, שום, ירקות, שמנת חמוצה, מיונז וכמון. מתבלים במלח ופלפל.
תנו לטבילה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 1/2 שעה כדי שהטעמים יתערבבו, ותערבבו שוב לפני ההגשה. מטבל זה שומר היטב במקרר, מכוסה, עד 1 שבוע.