קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות72
ציון בריאות13
מגזין

מטבל תרד מלוח

מטבל תרד מלוח
מטבל תרד מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. והוא יספק כ 72 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותביאו תרד, שמנת, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, קציץ תרד אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.

הוראות

1
לבשל תרד לפי ההוראות. מגניב מעט; לסחוט לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים שמנת חמוצה, יוגורט, טרגון, מלח, חרדל, פלפל ושום. מערבבים בתרד מבושל, ערמוני מים ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מכסים ומקררים 1 שעה כדי לערבב טעמים.
4
מגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה