מטבלי עוף חמוץ-מתוק
מטבלי עוף חמוץ מתוק הוא מתכון ללא חלב עם 16 מנות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד בצורה הטובה ביותר כמזנון, והוא נעשה תוך כ -50 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו פלפל, סודה לשתייה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבלי בטטה , מטבלי בטטה ומטבל בטטה עם מטבלי צ'וריסו ועולש .
הוראות
מסננים את האננס, שומרים מיץ. בסיר גדול מערבבים סוכר, עגבניות, חומץ, בצל, פלפל ירוק, רוטב סויה, ג'ינג'ר ואננס. מבשלים במשך 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומיץ האננס השמור עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף לתערובת העגבניות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
לבלילה, מערבבים בקערה קטנה את הקמח, עמילן התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
במטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. טובלים חתיכות עוף בבלילה; מטגנים לשמן ומטגנים כ-3-5 דקות מכל צד או עד להזהבה והמיצים מתבהרים.
מגישים מיד עם רוטב חמוץ-מתוק.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.