מטגנים את לונדון עם חמאת גבינה כחולה
הצלייה בלונדון עם חמאת גבינה כחולה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 405 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינה, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: צלייה בלונדון עם חמאת עשבי תיבול, מטגן לונדון עם רוטב חזרת גבינה כחולה שמנת, ו צלייה בלונדון.
הוראות
מחממים את הגריל לחום נמוך.
בקערה, מערבבים את הגבינה הכחולה, החמאה והעירית. תניח בצד. בקערה נפרדת, מערבבים את הפלפל השחור, מלח שום, אבקת בצל ופלפל קאיין.
לשפשף את הסטייק עם שמן זית. מעיל שני הצדדים של הבשר עם תערובת התבלינים, ולשפשף ביד או ללחוץ עם מרית.
מניחים בשר על הגריל, ומבשלים 10 עד 15 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי. גריל לנדיר או בינוני נדיר עבור הטעם הטוב ביותר.
הסר מן הגריל, לחתוך לאורכו לרצועות דקות. למעלה עם מנה גדולה של חמאת גבינה כחולה, ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.