מטוגן Yuca עם מיונז חריף
אם יש לך שמן צמחי, פלפל jalapeño, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בטטה מטוגנת ומיונז חריף, BLT של אבוקדו עם מיונז חריף וביצים מטוגנות, ו עגבניות מטוגנות וכריכי מיונז חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף yuca, לפצל חצי לרוחב, לחתוך לתוך 1/2-ל 3/4 אינץ ' אלות עבות.
מניחים בסיר ומכסים עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מתבלים היטב עם מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד מכרז ו yuca מתחיל להתפרק, על 15 דקות.
בעוד yuca הוא בישול, לשלב מיונז, aji amarillo, מיץ ליים, jalapeño, כוסברה, וגבינה בצנצנת של בלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה. לחלופין, להתמזג עם בלנדר יד. מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך. תניח בצד.
כאשר yuca מבושל, שמן חום 177° בטיגון, תנור הולנדי, או ווק גדול על חום גבוה. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה.
הוסף yuca וקוק, מסעיר ומהפך לעתים קרובות, עד חום זהוב פריך, על 3 דקות.
מעבירים למגש מרופד בנייר מגבת וניעור לניקוז. מתבלים במלח.
מגישים מיד עם רוטב לטבילה.