קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מייל-היי קוקון

מייל-היי קוקון
Mile-High קוקוס קרם עוגת מרנג הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון גבוהה, Mile-High Lemon Meringue Cupcakes, ו פשטידות מיני מרנג לימון גבוהות.

הוראות

1
מפזרים קוקוס בקרום; להפריש. מערבבים יחד סוכר קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
מניחים חלמונים בסיר כבד בינוני; לטאטא בתערובת סוכר וחלב לסירוגין עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד רותחים מעובה, על 10 עד 15 דקות.
4
הסר מחום ומערבבים וניל; לשפוך מעל קוקוס בקרום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
עבור מרנג: בקערה עמוקה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. להפחית מערבל למהירות נמוכה; להוסיף קרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בהדרגה להכות בסוכר, כף אחת בכל פעם; להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס. מקציפים בוניל. מרנג כפית על מילוי חם, איטום בזהירות לקצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
אופים ב 325 מעלות עד מרנג הוא זהב קל, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד