קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מייל-היי קוקון

מייל-היי קוקון
Mile-High קוקוס קרם עוגת מרנג הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון גבוהה, Mile-High Lemon Meringue Cupcakes, ו פשטידות מיני מרנג לימון גבוהות.

הוראות

1
מפזרים קוקוס בקרום; להפריש. מערבבים יחד סוכר קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2
מניחים חלמונים בסיר כבד בינוני; לטאטא בתערובת סוכר וחלב לסירוגין עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד רותחים מעובה, על 10 עד 15 דקות.
4
הסר מחום ומערבבים וניל; לשפוך מעל קוקוס בקרום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
עבור מרנג: בקערה עמוקה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. להפחית מערבל למהירות נמוכה; להוסיף קרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בהדרגה להכות בסוכר, כף אחת בכל פעם; להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס. מקציפים בוניל. מרנג כפית על מילוי חם, איטום בזהירות לקצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
7
אופים ב 325 מעלות עד מרנג הוא זהב קל, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק