מייפל אמרנט גרנולה
אם יש לכם אמרנט מיל של בוב, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברי אוכמניות, שקדים וגרנולה אמרנת ' מנופחת, amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות, ו גרנולה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך כדי 325ºF.In קערה גדולה, לשלב את amaranth, פתיתי שעורה, שיבולת שועל, זרעי דלעת, אגוזים, פירות יבשים, חום sugar.In קערה קטנה, להקציף יחד סירופ מייפל, וניל, שמן, מלח וג ' ינג ' ר.
הוסף לתערובת amaranth ומערבבים לשלב. באותה קערה קטנה, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף.
יוצקים לתוך גרנולה ומערבבים לשלב.קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף או קלף וריסוס עם תרסיס שאינו מקל.
מורחים את הגרנולה החוצה על תבנית האפייה ואופים במשך 30-40 דקות, עד מעט זהוב. אין לערבב במהלך האפייה, לסובב גיליון אפייה במידת הצורך כדי להבטיח אפילו אפייה.
בואו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לשבור גרנולה לאשכולות.לאחסן במיכל הדוק אוויר עד שבעה ימים.