אם יש לכם אמרנט מיל של בוב, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברי אוכמניות, שקדים וגרנולה אמרנת ' מנופחת, amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות, ו גרנולה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך כדי 325ºF.In קערה גדולה, לשלב את amaranth, פתיתי שעורה, שיבולת שועל, זרעי דלעת, אגוזים, פירות יבשים, חום sugar.In קערה קטנה, להקציף יחד סירופ מייפל, וניל, שמן, מלח וג ' ינג ' ר.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף לתערובת amaranth ומערבבים לשלב. באותה קערה קטנה, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
Amaranth
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך גרנולה ומערבבים לשלב.קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף או קלף וריסוס עם תרסיס שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מורחים את הגרנולה החוצה על תבנית האפייה ואופים במשך 30-40 דקות, עד מעט זהוב. אין לערבב במהלך האפייה, לסובב גיליון אפייה במידת הצורך כדי להבטיח אפילו אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לשבור גרנולה לאשכולות.לאחסן במיכל הדוק אוויר עד שבעה ימים.