קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות32
מגזין

מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס

מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס
מייפל קלוי טורקיה עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס, מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס, ו מייפל-הודו צלוי עם מרווה, בייקון מעושן, ו סטו לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהסיר את המדף העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים את החמאה והמרווה בקערת ערבוב, מחית עם מזלג או כף עד המרווה משולבת היטב ואת החמאה יש כתמים של ירוק בו; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
במחבת סאוט, להמיס 4 כפות של חמאה מרווה, להוסיף את הבצל, לבשל ומערבבים במשך 15 דקות עד רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום.
6
שים את לחם התירס בקערת ערבוב גדולה לגרד את תערובת בצל מוקפץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מוסיפים את הביצה, שמנת כבדה, ומספיק מרק עוף כדי להרטיב את המילוי מבלי להפוך אותו ספוג (כ 1/2 כוס.) לזרוק היטב לשלב, העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
הסר את הצוואר ואת gizzards מהחלק הפנימי של טורקיה ולהשליך. יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד והרגליים, להחליק חתיכות של חמאה מרווה מתחת; לעסות אותו כמו שאתה הולך. ממלאים את הציפור עם מלית לחם תירס מבלי לארוז בחוזקה מדי; מבשלים את המילוי שנותר בנפרד בתבנית אפייה בחמאה. מסבך את ההודו; מניחים אותו על מתלה במחבת קלייה גדולה, ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בינתיים, בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את סירופ מייפל ומים חמים כדי לדלל את הזיגוג קצת; להשתמש בזה כדי להשרות את טורקיה כל 30 דקות. ההודו צריך לקחת בערך 3 שעות לבשל (כלומר 15 עד 20 דקות לכל פאונד.) אם הרגליים או השד חום מהר מדי, לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
בערך 2 שעות לבישול, רעפים את רצועות הבייקון בתנור חזה טורקיה כדי לכסות; להמשיך לצלות ולשקוע עוד שעה בערך. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני ביותר של הירך רושם 170 מעלות F (מיצי הירך גם לרוץ ברור כאשר דקר עם סכין.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף, כך המיצים יכולים להתיישב בחזרה לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
לרפרף את השומן העודף מן הטפטוף במחבת עם כפית ולמקם את מחבת צלייה מעל 2 מבערים להגדיר על חום בינוני-גבוה. באמצעות כף עץ, לגרד חתיכות חומות דבוקות לתחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
לטאטא את הקמח לתוך טפטוף, ערבוב כפי שהוא מתעבה כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מוסיפים את מלאי העוף שנותר ומביאים לרתיחה; מתבלים במלח ופלפל ופוגעים בו בסחיטה של מיץ לימון כדי להאיר את הטעם. מבשלים במשך 5 דקות ולאחר מכן להתאמץ כדי להסיר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
16
מגישים את הרוטב עם טורקיה מייפל קלוי ומילוי לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. פרס פארקר סנטה ברברה ריזלינג עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.