מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס
מייפל קלוי טורקיה עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס, מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס, ו מייפל-הודו צלוי עם מרווה, בייקון מעושן, ו סטו לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהסיר את המדף העליון.
מערבבים את החמאה והמרווה בקערת ערבוב, מחית עם מזלג או כף עד המרווה משולבת היטב ואת החמאה יש כתמים של ירוק בו; העונה עם מלח ופלפל.
במחבת סאוט, להמיס 4 כפות של חמאה מרווה, להוסיף את הבצל, לבשל ומערבבים במשך 15 דקות עד רך וזהוב.
שים את לחם התירס בקערת ערבוב גדולה לגרד את תערובת בצל מוקפץ על גבי.
מוסיפים את הביצה, שמנת כבדה, ומספיק מרק עוף כדי להרטיב את המילוי מבלי להפוך אותו ספוג (כ 1/2 כוס.) לזרוק היטב לשלב, העונה עם מלח ופלפל.
הסר את הצוואר ואת gizzards מהחלק הפנימי של טורקיה ולהשליך. יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש.
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד והרגליים, להחליק חתיכות של חמאה מרווה מתחת; לעסות אותו כמו שאתה הולך. ממלאים את הציפור עם מלית לחם תירס מבלי לארוז בחוזקה מדי; מבשלים את המילוי שנותר בנפרד בתבנית אפייה בחמאה. מסבך את ההודו; מניחים אותו על מתלה במחבת קלייה גדולה, ומכניסים לתנור.
בינתיים, בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את סירופ מייפל ומים חמים כדי לדלל את הזיגוג קצת; להשתמש בזה כדי להשרות את טורקיה כל 30 דקות. ההודו צריך לקחת בערך 3 שעות לבשל (כלומר 15 עד 20 דקות לכל פאונד.) אם הרגליים או השד חום מהר מדי, לכסות בנייר כסף.
בערך 2 שעות לבישול, רעפים את רצועות הבייקון בתנור חזה טורקיה כדי לכסות; להמשיך לצלות ולשקוע עוד שעה בערך. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני ביותר של הירך רושם 170 מעלות F (מיצי הירך גם לרוץ ברור כאשר דקר עם סכין.)
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף, כך המיצים יכולים להתיישב בחזרה לתוך הבשר.
לרפרף את השומן העודף מן הטפטוף במחבת עם כפית ולמקם את מחבת צלייה מעל 2 מבערים להגדיר על חום בינוני-גבוה. באמצעות כף עץ, לגרד חתיכות חומות דבוקות לתחתית המחבת.
לטאטא את הקמח לתוך טפטוף, ערבוב כפי שהוא מתעבה כדי למנוע גושים.
מוסיפים את מלאי העוף שנותר ומביאים לרתיחה; מתבלים במלח ופלפל ופוגעים בו בסחיטה של מיץ לימון כדי להאיר את הטעם. מבשלים במשך 5 דקות ולאחר מכן להתאמץ כדי להסיר את כל החלקיקים.
מגישים את הרוטב עם טורקיה מייפל קלוי ומילוי לחם תירס.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. פרס פארקר סנטה ברברה ריזלינג עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.