מילוי אוכמניות ללא גלוטן
מלית חמוציות ללא גלוטן נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, חמוציות, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו מילוי דלעת חמוציות {ללא גלוטן}, ללא גלוטן חמוציות חמאה דלעת מלית לחם תירס סקווש, ו רוטב אורז בר עם צימוקים ללא גלוטן וחמוציות וחמוציות (או אגוז) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים וופל ברזל. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת אפייה, חלב, שמן וביצים.
אופים הבלילה על פי הוראות היצרן עבור ברזל ופל.
להניח וופלים על תבנית אפייה; מגניב.
חותכים וופלים מקורר לקוביות 1 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה; מכסים במגבת נייר. קוביות ופל יבשות בין לילה.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה. מבשלים בייקון בחמאה עד בייקון פריך.
מוסיפים בצל, סלרי, מלח, פלפל ומרווה למחבת. מבשלים ומערבבים תערובת בצל עד הבצל רך.
תנור חום ל 218°. תרסיס 13x9 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי nonstick.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קוביות ופל, בייקון, תערובת בצל ואוכמניות.
יוצקים מרק על תערובת, ערבוב עד שכל החומרים הם רטובים. כפית לתבנית אפייה; מכסים בנייר כסף.
אופים 30 דקות; להסיר לסכל (להוסיף יותר מרק עוף אם התערובת נראית יבשה).
אופים חשוף 20 עד 25 דקות יותר עד העליון הוא פריך.