קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מילוי לחם תירס ריבס

מילוי לחם תירס ריבס
המתכון למילוי לחם תירס ריבס מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט נהדר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 294 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי מלך, ריבס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם תירס דרום מערב ממולא בתירס וצ'ילי ירוק, מילוי לחם תירס, ו מילוי לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה זורקים ריבס וסוכר; מניחים בצד. במחבת גדולה הקפיצו בצל ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים; מוסיפים לתערובת ריבס. מערבבים פנימה מלית ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת קטנה ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית; יוצקים מעל את תערובת המלית וזורקים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כף לתוך 2-קט משומן. צלחת אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים, חשופים, ב 325 שעות במשך 40-45 דקות או עד המילוי מחומם דרך העליון הוא שחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנט מ ' ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
סנט מ ' ריזלינג
סנט מ ' ריזלינג
סנט מ ' ריזלינג בהיר, עם ארומת האפרסק העדינה והמינרליות הסלעית האופיינית לקרקעות אבן החול הבלויות שנמצאות באזור פפאלץ. זהו ריזלינג בעל גוף בינוני ויבש עם פריון עדין המשתהה באהבה על החיך ואז נמוג בעדינות לגימור בינוני-ארוך וטעים. ריזלינג מקסים ורב-תכליתי מבציר מעולה ומספק במיוחד.