קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

מיני בקר וולינגטון

מיני בקר וולינגטון
מיני בקר וולינגטון דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 230 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פילה בקר, שאלוט, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. נסו מיני בקר וולינגטון, מיני בקר וולינגטון, ו מיני בקר וולינגטון עם גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. טפחו על הבקר יבש במגבת נייר ותבלו את כל הצדדים במלח ופלפל. צורבים במהירות את הבקר מ -2 צדדים רק עד להזהבה עמוקה, כ -4 דקות בסך הכל; אל תבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מעבירים לצלחת להתקרר.
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים ומשחררים נוזלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מוסיפים את שאלוט וממשיכים לבשל עד תערובת פטריות מתייבש, הוא חום זהוב שאלוט רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מסירים מהאש ומצננים.
7
מחממים לתנור ל -400 מעלות פ.מרפדים תבנית בנייר אפייה או מחצלת אפייה מסיליקון.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
על משטח עבודה, רול 1 גיליון של בצק עלים למלבן 10 על ידי 14 אינץ'. לשים תלוליות בגודל כפית של תערובת פטריות על המאפה, באופן שווה ריווח אותם 4 שורות של
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מעל תלולית הפטריות עם חתיכת בקר, צרובה כלפי מעלה. בעזרת סכין חדה חותכים את המאפה לריבועים אחידים סביב הבשר והפטריות. עבודה 1 בכל פעם, למשוך 2 צדדים מנוגדים של מאפה מעל כל חתיכת בשר, ואז לקפל את הקצוות מעל הדף כדי להפוך את החבילה. הפוך וסדר את המנות בצד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה ולחץ אותן קלות כדי לאטום את המאפה. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר, הפטריות והמאפה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
אופים את הוולינגטונים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים מהתנור לפלטת הגשה ומניחים להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן