קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מיני טירמיסו אקלר

מיני טירמיסו אקלר
מיני Tiramisu Éclairs יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות נסו Tiramisu Eclairs, מיני אקלרים, ו מיני שוקולד פחזני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף 1 של הביצים לנצח עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
הוסף את הביצה השנייה והכה עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הביצה הנותרת, ולהכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, לפחות 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מעבירים את הבצק לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את הבצק בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש וחותכים כ-1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.) צינור 20 (2-1 / 2-by-1-אינץ') אצבעות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם על 1 אינץ ' זה מזה. ללטף בעדינות את כל טיפים דקים עם אצבע טבול בקערת המים השמורה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
6
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 177°, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בתוך, על 30 עד 35 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 30 דקות עבר).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לנשימות להתקרר לחלוטין, לפחות 20 דקות.למילוי: כאשר מוכן לשרת, מניחים את כל חומרי המילוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מתלה תילמתלה תיל
מקציףמקציף
קערהקערה
8
להקציף במהירות נמוכה עד אבקת הסוכר הוא פשוט משולב. הגבירו את המהירות לגבוה וקציפו עד שיוצרו פסגות בינוניות, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להעביר את התערובת שקית צנרת גדולה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את המילוי בשקית פלסטיק גדולה resealable וחותכים כ 1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.)
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
1
לטאטא את הקרם, Marsala, ואבקת אספרסו יחד בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה; להפריש. (אם התערובת עבה מדי כדי להפעיל בקלות את כף, לטאטא יותר קרם 1/2 כפית בכל פעם.כדי להרכיב: באמצעות סכין קילוף, לחתוך חריץ בצד הארוך של כל éclair, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך דרך המאפה. בעדינות לפתוח את éclairs.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מקציףמקציף
3
הסר את המילוי מהמקרר וצינור אותו למחצית התחתונה של כל éclair. סגור את éclairs. בזהירות להרים אותם עם האצבעות שלך, לטבול את צמרות זיגוג, ואז להחזיר אותם אל זיגוג גיליון אפייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים את אבקת הקקאו במסננת משובחת ומסננים אותו בנדיבות על צמרות éclairs.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
בואו לשבת עד זיגוג קובע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג