מיני טירמיסו אקלר
מיני Tiramisu Éclairs יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות נסו Tiramisu Eclairs, מיני אקלרים, ו מיני שוקולד פחזני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף 1 של הביצים לנצח עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה.
הוסף את הביצה השנייה והכה עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הביצה הנותרת, ולהכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, לפחות 1 דקה יותר.
מעבירים את הבצק לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את הבצק בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש וחותכים כ-1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.) צינור 20 (2-1 / 2-by-1-אינץ') אצבעות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם על 1 אינץ ' זה מזה. ללטף בעדינות את כל טיפים דקים עם אצבע טבול בקערת המים השמורה.
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 177°, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בתוך, על 30 עד 35 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 30 דקות עבר).
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לנשימות להתקרר לחלוטין, לפחות 20 דקות.למילוי: כאשר מוכן לשרת, מניחים את כל חומרי המילוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
להקציף במהירות נמוכה עד אבקת הסוכר הוא פשוט משולב. הגבירו את המהירות לגבוה וקציפו עד שיוצרו פסגות בינוניות, כ -30 שניות יותר.
להעביר את התערובת שקית צנרת גדולה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את המילוי בשקית פלסטיק גדולה resealable וחותכים כ 1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.)
לטאטא את הקרם, Marsala, ואבקת אספרסו יחד בקערה בינונית עד חלקה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה; להפריש. (אם התערובת עבה מדי כדי להפעיל בקלות את כף, לטאטא יותר קרם 1/2 כפית בכל פעם.כדי להרכיב: באמצעות סכין קילוף, לחתוך חריץ בצד הארוך של כל éclair, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך דרך המאפה. בעדינות לפתוח את éclairs.
הסר את המילוי מהמקרר וצינור אותו למחצית התחתונה של כל éclair. סגור את éclairs. בזהירות להרים אותם עם האצבעות שלך, לטבול את צמרות זיגוג, ואז להחזיר אותם אל זיגוג גיליון אפייה למעלה.
מניחים את אבקת הקקאו במסננת משובחת ומסננים אותו בנדיבות על צמרות éclairs.
בואו לשבת עד זיגוג קובע, כ -30 דקות.