קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

מיני לזניות עם תירס מתוק ומסקרפונה

מיני לזניות עם תירס מתוק ומסקרפונה
מיני לזניה עם תירס מתוק ומסקרפונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם פלפל, שום, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. נסו תרד-ארטישוק מיני לזניה, מיני לזניות ירקות (מיוצרות בתבניות מאפינס!), ו מיני כלבי תירס עם פלפל מתוק ומתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מסדרים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות פ חמאה 6 (10 אונקיות) רמקינס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מסננים. בעזרת 2 אטריות לזניה מבושלות בצורת" איקס", מרפדים כל רמקין, דוחפים את האטריות בעדינות לתחתית הרמקינס, ומאפשרים לכל עודף פסטה להסתובב בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
במעבד מזון מערבבים את התירס, השמנת והשום עד שהם עבים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מוסיפים את המסקרפונה, 1 כוס מגבינת פקורינו רומנו, גרידת הלימון, המלח והפלפל. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את הבזיליקום ואת הדופק עד רק בשילוב. כף 1/4 כוס מהמלית לתחתית כל רמקין ומפזרים 2 כפות מהפרובולון. מקפלים 2 חתיכות פסטה תלויות מעל המילוי, (גוזמים את קצות הפסטה במספריים, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מוסיפים עוד 1/4 כוס מילוי לכל רמקין ומעליהם עוד 2 כפות פרובולון. מקפלים מעל 2 חתיכות הפסטה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
כף את כל המילוי שנותר על גבי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מפזרים את החלקים העליונים עם יתרת 1/2 כוס פקורינו רומנו ומזלפים שמן זית. מסדרים את הרמקינס על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהצמרות מזהיבות והמילוי מבעבע, בערך 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
להגשה: העבירו סכין סביב קצה הרמקינס כדי לשחרר את הלזניות. פורמים את הלזניות על צלחות הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך