מיני לחמניית קינמון
אם יש לכם רסק תפוחים, סוכר חום, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מיני סופגניית קינמון תפוחים, מיני מקרוני וגבינה, ו מיני צ'יזבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצק פיצה ל 8 חתיכות שוות, מקפיא שאריות לשימוש עתידי.
הנח את חתיכת ה-1/8 שלך על משטח מקומח. באמצעות מערוך משוריין או זכוכית משוריינת, להתגלגל החוצה למלבן ארוך: על 6 " -ארוך x 2 אינץ רחב; להפריש. בקערה קטנה, להקציף 2 כפית סוכר חום עם קצת רסק תפוחים, כך שהוא יוצר ממרח להפיץ (פחות רטוב הוא הטוב ביותר).
מורחים אותו על הבצק, ואז מפזרים בנדיבות עם קינמון טחון ועוד זליגת הסוכר.
מגלגלים את הבצק כמו שק שינה וחותכים לחמניות מיני-6
מניחים כל מיני בכוס מאפין ואופים 10-15 דקות ב 177° עד שהוא נפוח קצת והוא מוצק למגע. (הצד התחתון פונה כוס מאפין בדרך כלל נראה הכי יפה). לקבלת הדובדבן, לטאטא קצת אבקת סוכר עם קצת חלב nondairy, הוספת נוזל יותר לפי הצורך כדי ליצור זיגוג.
טפטוף מעל ומקשטים עם קורטוב מהיר של קינמון.הערה של השף: אני בדרך כלל לקנות בצק פיצה מחיטה מלאה כבר עשה מראש מהחנות, אבל אתה יכול גם לעשות את זה בעצמך. יש גם מתכון באוכלי עשב מאושרים בחו " ל. מידע תזונתי
30gdietary סיבים NA Sugars0. 90gProtein0. 60g