מיני פיסטוק ומקרוני שוקולד
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו לעשות מיני פיסטוק & עוגיות שוקולד בבית. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 30 . מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא פיסטוק, ציפוי סוכר, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד-פיסטוק, מיני עוגיות וניל, ו עוגיות קוקוס מיני.
הוראות
מחממים את התנור ל 160C / מאוורר 140 / גז
Whizz הפיסטוקים ו 25g של הסוכר הדובדבן במעבד מזון עד בסדר.
מערבבים עם 175 גרם יותר סוכר הדובדבן בקערה גדולה.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, להוסיף את הסוכר זיגוג 50g הנותרים להקציף שוב עד עבה ומבריק. מקפלים לתוך תערובת אגוז. כפית לתוך שקית צנרת עם זרבובית 1cm צינור החוצה 10p-מטבע בגודל כתמים של תערובת, מרווח היטב. לתקוע כל צמרות מחודדות למטה עם אצבע רטובה. אם אין לך שקית צנרת, פשוט תחתוך את הקצה של שקית סנדוויץ ' ותשתמש בזה במקום.
השאירו לייבוש במשך 30 דקות, ואז אופים עבור 12-15 דקות עד עלה. מגניב על הנייר. מקציפים את גבינת השמנת עם השוקולד ומשתמשים בה כדי להכין עוגיות מקרון ביחד. ישמור על 1 יום מלא, או עד 3 ימים לא ממולא, מאוחסן במיכל אטום.