מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שעועית, עלה דפנה, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות שעועית שחורה עם קרם אבוקדו, מיני עוגות שעועית שחורה עם כוסברה-סיד קרם, ו עוגות שעועית שחורה עם ביצה מטוגנת Crema אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השום, כוסברה, עלה דפנה חתיכה קטנה של גזה ולקשור אותו בחוזקה עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גב שומן חזיר
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספים
2
מניחים את הצרור בסיר בינוני כבד תחתית יחד עם בצל, מרז ' ורם, ומלח. מסדרים את החזיר בשכבה אחת ומוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לרחף ולהשליך כל קצף שצף על פני השטח באמצעות כף גדולה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ברפרוף את פני השטח ולהפוך את חתיכות בשר חזיר מדי פעם, עד הבשר רך רק מתחיל לגרוס בנפרד, על 1 1/2 שעות. (ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום לנמוך כדי לשמור אותו בבית מבשלים.)
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר וזרוק את מנות עשב חצאי בצל. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל עד המים הנותרים מתאדה ורק מעילים שומן שניתנו בתחתית המחבת. להפחית את החום נמוך ולתת את הבשר מטגן בשומן, מפנה מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 149° ולסדר מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את קמח התירס בצלחת רדודה ומניחים בצד. תניח את תבנית האפייה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מניחים את השעועית, שום, ביצה, פירורי לחם, כוסברה, בצל, רוטב חם, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד המרכיבים משולבים ואת השעועית נשברים אבל כמה שעועית שלמה להישאר, כ 15 (1-שנייה) פולסים, לעצור את המעבד וגירוד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך.סקופ את תערובת השעועית לידיים שלך 1 כף גדושה בכל פעם וליצור אותו לתוך 24 (2 אינץ ' רחב) קציצות. מעילים את הקציצות בכל רחבי עם קמח התירס ומניחים אותם על תבנית האפייה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1/4 כוס השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים 8 של הקציצות במחבת ומטגנים עד חום זהוב ומחומם דרך, התאמת החום לפי הצורך, על 3 דקות לכל צד. החזירו את הקציצות המטוגנות אל תבנית האפייה וחזרו עם הקציצות הנותרות, והוסיפו את השמן הנותר למחבת לפי הצורך בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור warm.To להרכיב: חצי בור האבוקדו ולגרוף את הבשר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים את מיץ הסיד, מתבלים במלח, ומחית גס במזלג עד שנותרו רק כמה חתיכות בינוניות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר את עוגות שעועית שחורה carnitas מהתנור. מחלקים את כל תערובת האבוקדו בין עוגות שעועית שחורות העליון עם carnitas (ייתכן שנשאר קצת).