מיני שרימפס Calzones
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? מיני שרימפס Calzones יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, שמן זית, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מיני Calzones, מיני Calzones, ו מיני Antipasto Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני ועדין, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הקורנית, הפטרוזיליה והיין. להגדיל את החום בינוני ומבשל עד רוב הנוזל מתאדה, על 8 דקות. בקערה קטנה, מתבלים את השרימפס במלח ופלפל.
מוסיף את השרימפס למחבת ו לטגן עד רק מבושל דרך, על 2 דקות. מניחים בצד להתקרר בקערה קטנה.
מיקום 1 מתלה תנור במרכז ואת המתלה השני על החלק התחתון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף.
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לתוך עגול מקורנת בקוטר 7 אינץ'.
מפזרים חצי המוצרלה על החצי התחתון של כל בצק פיצה, חלוקת שווה ולהשאיר גבול 1 אינץ'. כפית את תערובת השרימפס על הגבינה.
מפזרים את הגבינה שנותרה על תערובת השרימפס.
מברשת את קצה הבצק עם שטיפת ביצים. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד crimp לאטום.
להעביר את calzones אל 2 גיליונות מוכנים.
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 12 עד 15 דקות.
מברשת שמן זית כתית על calzones ומגישים.
מערבבים את המים החמים ואת השמרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד השמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון כדי להתמזג. להתמזג בשמן. עם ריצת המכונה, להוסיף את תערובת השמרים להתמזג רק עד צורות הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 1 דקה.
להעביר את הבצק לקערה משומנת גדולה ולהפוך את הבצק מעיל עם השמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את הנפח, כ-1 שעה. אגרוף את הבצק למטה וליצור לכדור. הבצק יכול לשמש מיד או מאוחסן אטום במקרר במשך 1 יום.