קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

מינסטרון חורף

מינסטרון חורף
מינסטרון חורף היא מנה עיקרית ללא גלוטן. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 290 קלוריות. תמורת $1.98 למנה, מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם לחורף. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שיני שום, שעועית קנליני, מלח ופלפל וקליפת גבינת פרמזן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מינסטרונה חורף, מינסטרונה חורף ומינסטרונה חורף.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קפואה וקצוצהשעועית ירוקה קפואה וקצוצה
ציוד שתשתמש בו
מים, בתוספת כוס אחתמים, בתוספת כוס אחת
3
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, הפנצ'טה והשום.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
עלי חסה ועגבניות פרוסות, לא חובהעלי חסה ועגבניות פרוסות, לא חובה
בצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
4
מטגנים עד שהבצל שקוף, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
5
מוסיפים את המנגולד ותפוח האדמה; להקפיץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
6
מוסיפים את העגבניות וענף הרוזמרין. מבשלים עד שהמנגולד נבול והעגבניות מתפרקות, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדרטורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
Chard שוויצריChard שוויצרי
7
בינתיים מערבבים 3/4 כוס מהשעועית עם 1/4 כוס מהמרק במעבד עד לכמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
מוסיפים לתערובת הירקות את תערובת השעועית המרוטה, את יתרת המרק וקליפת גבינת הפרמזן. מבשלים עד שחתיכות תפוחי האדמה רכות, תוך ערבוב מדי פעם, כ-15 דקות. מערבבים פנימה את השעועית השלמה והפטרוזיליה. מבשלים עד שהשעועית מתחממת והמרק סמיך, כ-2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. השליכו את קליפת הפרמזן וענף הרוזמרין (העלים יישרו מהגבעול).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש
עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רוטב שצ'ואןרוטב שצ'ואן
9
מצקת את המרק לקערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שצ'ואןרוטב שצ'ואן
ציוד שתשתמש בו
(יותר מיץ אם הלימון לא מאוד)(יותר מיץ אם הלימון לא מאוד)
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.