מיסו-עוף ממולא
עוף ממולא מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 285 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חצאי חזה עוף על העצם, שום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, חציל מיסו ממולא, ו חציל מיסו ממולא.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 1 1/2 כפות של מיסו עם שום, זנגביל ודבש.
ללטף את חזה העוף יבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, לעשות פתח קטן בכל שד בין הבשר והעור (להיזהר לא לשבור את העור). דברים רבע הדבק מיסו דרך כל פתח ולחץ קלות על העור כדי לעבוד את הדבק בכל רחבי השדיים. קל העונה שני הצדדים של העוף עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה.
מוסיף את חזה העוף למחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום וקשוח, על 4 דקות. הפעל ומבשל בצד השני עד חום וקשוח, על 3 דקות.
מעבירים את העוף לתבנית אפייה ואופים במשך כ -15 דקות, או עד מבושל דרך.
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים את המניה עוף לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר את חתיכות השחמה. מבשלים מעל חום גבוה עד הרוטב צמצם ל 1/2 כוס, על 12 דקות.
לטאטא את הנותרים 1 כף מיסו. מסננים את הרוטב דרך מסננת משובחת, לחיצה על המוצקים. מערבבים בזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
כדי לשרת, להעביר את חזה העוף לצלחות כפית את רוטב המחבת על גבי.
הערות: מנה אחת: קלוריות 324 קק "ל, חלבון 44 gm, חלבון סויה 1 gm, פחמימות 6 gm, כולסטרול 116 מ" ג, שומן כולל 7 gm, שומן רווי 7 gm