קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה

מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה
מיסו-שפשף טורקיה עם רוטב טורקיה דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה, ו Spice-שפשף טורקיה עם רוטב קוניאק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולקצוץ רבע בצל 1, ואז דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים מיסו ופרה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
3
להוסיף 1/2 מקל ריכך חמאה ו 1/2 כפית פלפל ופירה עד בשילוב (תערובת יופיע מקושקש).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבין בשר השד כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף חמאת מיסו מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועור עיסוי מבחוץ כדי להפיץ miso באופן שווה (ראה מחברת המטבח, עמוד 230).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
מיסומיסו
6
מפזרים חלל גדול עם מלח ונותר 1/2 כפית פלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם מרים מתכת או שיפודים, ואז דברים חלל גדול עם הנותרים 3 רבעי בצל. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
שים הודו על מתלה במחבת צלייה וצלי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
ממיסים הנותרים 1/2 מקל ריכך חמאה ומברשת מעל טורקיה, ולאחר מכן להוסיף מים (1 כוס) למחבת צלייה. אוהל טורקיה עם רדיד וצלוי, צולה כל 30 דקות והוספת מים יותר למחבת במידת הצורך, עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושם 77°, 2 עד 2 1/2 שעות יותר (זמן קלייה הכולל: 2 1/2 עד 3 שעות).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הסר רדיד במשך 30 הדקות האחרונות של צלייה אם טורקיה היא חיוורת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
להעביר את טורקיה מגש (מחבת צלייה מילואים) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 25 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 82° בעוד טורקיה עומדת).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
הסר מרים מטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית 2 ליטר, ואז לרפרף ושומן מילואים. (אם יש פחות מ 1/2 כוס שומן, להוסיף מספיק חמאה מומסת בסך הכל 1/2 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים מיצי פאן 8 כוסות טורקיה מלאי לתוך סיר 3 ליטר ולהביא לרתיחה. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מלאי טורקיה כוס הנותרים deglaze מחבת צלייה על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד את ביטים חומים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
יוצקים דרך מסננת לתוך מלאי שנותר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
לבשל קמח 1/2 כוס שמורות שומן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים תערובת חמה בזרם מהיר, מקציפים כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
* חמאת מיסו יכולה להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך בטמפרטורת החדר לפני השימוש.* חמאת מיסו ניתן לדחוף מתחת לעור טורקיה 1 יום קדימה; ציפור צוננת על מתלה במחבת צלייה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מיסומיסו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק