מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה
מיסו-שפשף טורקיה עם רוטב טורקיה דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה, ו Spice-שפשף טורקיה עם רוטב קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולקצוץ רבע בצל 1, ואז דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים מיסו ופרה עד חלקה.
להוסיף 1/2 מקל ריכך חמאה ו 1/2 כפית פלפל ופירה עד בשילוב (תערובת יופיע מקושקש).
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם תנור ל 350 ° F.
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבין בשר השד כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף חמאת מיסו מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועור עיסוי מבחוץ כדי להפיץ miso באופן שווה (ראה מחברת המטבח, עמוד 230).
מפזרים חלל גדול עם מלח ונותר 1/2 כפית פלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם מרים מתכת או שיפודים, ואז דברים חלל גדול עם הנותרים 3 רבעי בצל. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט טאק כנפיים מתחת לגוף.
שים הודו על מתלה במחבת צלייה וצלי 30 דקות.
ממיסים הנותרים 1/2 מקל ריכך חמאה ומברשת מעל טורקיה, ולאחר מכן להוסיף מים (1 כוס) למחבת צלייה. אוהל טורקיה עם רדיד וצלוי, צולה כל 30 דקות והוספת מים יותר למחבת במידת הצורך, עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושם 77°, 2 עד 2 1/2 שעות יותר (זמן קלייה הכולל: 2 1/2 עד 3 שעות).
הסר רדיד במשך 30 הדקות האחרונות של צלייה אם טורקיה היא חיוורת.
להעביר את טורקיה מגש (מחבת צלייה מילואים) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 25 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 82° בעוד טורקיה עומדת).
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית 2 ליטר, ואז לרפרף ושומן מילואים. (אם יש פחות מ 1/2 כוס שומן, להוסיף מספיק חמאה מומסת בסך הכל 1/2 כוס.)
יוצקים מיצי פאן 8 כוסות טורקיה מלאי לתוך סיר 3 ליטר ולהביא לרתיחה. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מלאי טורקיה כוס הנותרים deglaze מחבת צלייה על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד את ביטים חומים, 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת לתוך מלאי שנותר ולהביא לרתיחה.
לבשל קמח 1/2 כוס שמורות שומן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 5 דקות.
מוסיפים תערובת חמה בזרם מהיר, מקציפים כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
* חמאת מיסו יכולה להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך בטמפרטורת החדר לפני השימוש.* חמאת מיסו ניתן לדחוף מתחת לעור טורקיה 1 יום קדימה; ציפור צוננת על מתלה במחבת צלייה, מכוסה בניילון נצמד.