קליפות תפוחי אדמה מטוגנות בשמן עמוק
קליפות תפוחי אדמה מטוגנות בשמן עמוק עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עד 8 רצועות בייקון, אפיית תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות, מוצרלה ממולאת כדורי פירה מטוגנים בשמן עמוק, ו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן) (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 400 מעלות במשך שעה 1 או עד שהם רכים.
בינתיים, לטבילה, שלבו בקערה את השמנת החמוצה, תערובת המרק, הבצל, השום ורוטב הפלפל החריף. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק לטיפול, חותכים לשניים לאורך. גורפים עיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. מעטפת (שמור עיסת לשימוש אחר). בעזרת מספריים חותכים כל חצי תפוח אדמה לשלוש רצועות לאורך.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375*. מטגנים עורות בשמן במשך 2-3 דקות או עד להזהבה ופריכה.
מניחים קליפות תפוחי אדמה בתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
שלב את הגבינות והבייקון; מפזרים מעל תפוחי אדמה. לצלות 4 ב. מהחום במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.